onsdag, juli 26, 2006

Hem ljuva hem

I går morse åkte vi från Böda Sand. Vi åt lunch på McDonalds i Oskarshamn. Sedan var det tänkt att vi skulle äta glass på glassrestaurangen i Söderköping. Men vi gav upp det prodjektet. Det var så kopiöst med folk där. Vi hittade inte ens en p-plats.

Så vi fortsatte till stugan. Där var mina föräldrar och syster, Mathilda och Berth. Vi passade på att fira syster och pappa som fyller 10 respektive 11 augusti.

Sedan tillbringade vi kvällen med att plocka ur och städa ur husbilen så att den blev lika fin som när vi fick den.

Imorse ringde klockan 6 för att vi skulle kunna göra det sista.

Straxt före 9 var vi på Hillmans i Oxelösund. Pappa följde med så att vi kunde komma tillbaka till stugan. Kristoffer gick igenom och tittade så att allt var ok och vi fick tillbaka depositionen. Efter det åkte vi till stugan och hämtade barnen och bilen. Sedan styrde vi kosan hemåt med en fullastad bil.

Vilken känsla vet var att komma hem. Eftersom vi har Arundio-larm visste vi att det inte brunnit, eller varit inbrott eller att strömmen gått. Känslan var enorm när man kom uppför trappan in i allrum och kök. Vad härligt det är med denna öppna lösning.

Nu ska jag bara småplocka och ta det lugnt och njuta. Imorgon ska vi tillbaka till stugan. Mina fastrar och farbröder, lite kusiner och kusinbarn kommer. De vill se Mathilda.

Kram

Inga kommentarer: