onsdag, juli 19, 2006

Då är vi på Öland


I morse vaknade vi på syrrans p-plats. Andra natten i rad på parkering. Men i morse gick vi in och åt frukost med syrran och min söta systerdotter. Sedan duschade vi. Mmm efter två varma dygn utan dusch så var det himmelriket. Innan lunch gick vi ut på prommenad och tittade på Hasslö. Det är jättefint där, men i och med att man jobbar med det man gör så ser man skuggsidorna av att bo i skärgården. Dit ut kommer vi och för sig post och sopbil, men det lär inte vara kul att ta sig över de mest vindpinade delarna av vägen till fastland när vinterstormarna ylar.

Vid 14.30 började vi dra oss norr ut. Vi stannade vid fredsstenen vid Brömsebro. Sedan åkte vi vidare till Öland. Vi åkte till Ölands köpcenter i Färgestaden. Det var stort och fanns massor med bra saker. Markus köpte nya sandaler. Det behövdes.

Sedan åkte vi till campingen. Efter att ställt i ordning husbilen så gick vi på upptäcksfärd. Medan vi gjorde det så var Rebecka i lekplatsen och lekte med sina nya kompisar. Tyvärr hann vi inte tillbaka innan hon ledsnat så hon var jätteledsen när vi väl kom.

Efter det åt vi kvällsmat och sedan badade tjejerna. (bilden är mina döttrar som badar i solnedgången och Ölandsbron i bakgrunden)

Efter att hjälp dem att duschat och sedan diskat så har jag nu tagit kväll.

Nu ska jag dricka en öl och bara njuta.

kram

Inga kommentarer: