söndag, april 08, 2007

Framme i Fjällnäs

I går morse startade vi kl 7 på morgonen. I Avesta stannade vi och tankade sedan fortsatte vi till Borlänge. Där handlade vi på Coop Forum. Vi kollade och det var den sista större affär vi kunde hitta på kartorna som låg längst vägen.

När vi väl kom till Mora var jag så hungrig att det snurrade i huvudet. Inte bra när man kör. Där åt vi på McDonalds. Sedan körde vi i ett sträck till Funäsdalen där vi hämtade nyckeln. På vägen innan Funäsdalen kryllade det av renar och sedan blev vädret dåligt. Men vi hade tur. Det var bara de sist 5-6 milen som det snöade och blåste. Det kunde ju trots allt varit dåligt väder hela vägen.

När vi kom fram hade det fallit 1 dm nysnö så vi kom inte upp till vår parkering. Så vi fick ställa bilen på en annan parkering och sedan gå 2 km i snö och blåst uppför berget till stugan. Mindre mysigt. Sedan åkte Markus ner med skotern och hämtade all packning. 21.30 fick jag middagen på bordet.

Vi lånar ju Jenny och Karl-Axels bil. Det känns som förarsätet gått sönder. När vi åker hem ska jag lägga kudde i ryggen så att jag slipper få så ont.

Det är massor med snö här uppe på fjället. I dag ska vi bara ta det lugnt. Det är skönt att vara på plats.

Utsikten från sovrumsfönstret. Det har drivit igen lite där. Barnen har haft jättekul i drivorna nu på förmiddagen.

kram

Inga kommentarer: