torsdag, juni 21, 2007

I morse tog vi sovmorgon

Klockan var 10.30 när vi väl ätit frukosten klart. Sedan var det infomöte på Pizza Castle med Fritidsresor. Efter det gick vi en bit på strandpromenaden och köpte handdukar att ha vid poolen och solglasögon till Markus.

Sedan tog vi ett efterlängtat dopp i poolen. Kl 12.30 var det dags för inskrivning på Bamseklubben. Vi tog en prommenad med Rebecka medan Katarina var där. Sedan hämtat Katarina var det dags för Rebecka med Superkids. Då låg vi och vilade på rummet lite med Katarina. När vi hämtat Rebecka var det dags att äta buffe. Katarina var på jättebra humör på vägen ner, men det ändarade sig. Hon var så trött, men fick i sig lite mat.

Eftersom jag i ett svagt ögonblick att vi skulle gå ner till stranden efter maten, var vi tvungna att göra det. Katarina lyckades blöta ner hela sig och sedan sätta sig i sanden . Så vi fick halva Sunny Beach med oss in.

Nu i kväll somnade inte Katarina förrän jag regelrätt nattade henne. Hon var så övertrött att hon låg och plockade med händerna. Så hon fick somna i min famn.

kram

Inga kommentarer: