lördag, december 23, 2006

I går hade vi lilla julafton

I går morse var det skolavslutning. Det var fackeltåg från skolan till kyrkan. Det är så vackert. Och i kyrkan blev det ännu vackrare med alla barnens sånger. De var så duktiga.

Mina föräldarar var här och vi åt rullader, potatis och grönsaker. Sedan öppnade vi lite julklappar. Barnen fick en massa bra och roliga saker. Och vi fick en bordsvärmare(som en vetevärmare som håller ägg, tacobröd eller vad man nu vill varma på bordet) och en duk. Sedan fick barnan öppna årets julklapp till familjen. En playstation 2 med eyetoy. Rebecka studsade runt i 4 timmar. Hon dröp av svett. :-)

Nu på morgonen så körde jag ut Rebecka till stallet. Hon är hästägare för en dag. Så lycklig. Fast hon spelade lite först på ps2. :-) Hon sa att det var uppvärmning

Katarina har haft bekymmer nu på morgonen. Hon vill ställa fram kakor och mjölk till tomten i kväll, men tänk om tomten inte tål vanlig mjölk. Så vi har enats om mjölkfria kakor och sojamjölk. Det ska vara ett allergibarn för att tänka på det. Nej nu ska jag göra lite nytta. Fast med min förkylning så är det lite segt.

kram

Inga kommentarer: