måndag, november 19, 2007

Det blir Astrid Lindgren

Det kom ett brev från Katarinas läkare i här om dagen. Hon kommer att få träffa en läkare som är specialiserad på muskelsjukdommar + ta en muskelbiopsi samtidigt. Det kommer nog bli en heldag. Jag ser inte fram mot det! Jag frågade läkaren och hon kommer att antingen få lokalbedövning eller typ lustgas. Jag vill inte gå igenom det vi gick igenom i Eskilstuna. Det var fruktansvärt. Men hon var så duktig.

Lilla snuttan. Det är alltid något med henne. I morse hade hon en hjärtrusning igen. Jag kunde känna hennes puls bara genom att krama henne. Kanske dags att kolla upp hennes hjärta också när vi ändå håller på med utredningar. Mammas hjärtsjukdom är ärftlig och inte medfödd. Ska ta tag i det.

I dag är jag ledig på förmiddagen och på eftermiddagen har jag förflyttningsteknik. Det är lite skilnad nu mot för när jag gick del 2 och 3 i våras. Då var det så varmt! I dag är det mellan -3 och +1 och dimma.

Jag är trött efter helgen. Så jag tar det lite lugnt nu på förmiddagen. I lördags fyllde lilla Mathilda 2 år och i söndags fyllde barnens faster 37 år. Syrrans bebies har inte behagat titta ut. Nu har hon snart gått en vecka över tiden. Jag är lite orolig för bebiesen. När Mathilda låg i magen hade hon en väldigt låg puls. Bebisen har lika låg puls. Tänk om det är något fel på bebisens hjärta också. Ett fel som inte syntes på det riktade ultraljudet.

Kram

Inga kommentarer: